Iroda Történet

Az ARTONIC Design Építészeti Kft. 1991. évi megalapítása óta foglalkozik építészeti és belsőépítészeti tervezéssel. Generál tervezőként szakági partnerirodákkal együttműködve vállalkozik valamennyi szakágat felölelő komplex tervezési feladatra.
Az iroda alapítója és tulajdonosa: Szőkedencsi Géza és Töős György.
Az Artonic Kft. egy folyamatos fejlődésben lévő cég, mely a megbízhatóságot, terveiben az értékek létrehozását tartja szem előtt. Alapállásunk, hogy az építészeti-, esztétikai minőség mellett a mérnöki precizitás nyújtotta racionalitás is beépüljön az általunk tervezett projektekbe.
Az alapító vezető tervezők mellett átlagosan további tíz építészt foglalkoztatunk rendszeresen irodánkban, melyet titkárság egészít ki. Az irodában dolgozó építészek közül többen beszélnek németül, illetve angolul, franciául, olaszul, így számos nemzetközi projekt tervezésében vettünk rész az elmúlt években.
A tervek feldolgozása korszerű számítástechnikai háttér igénybevételével digitális formában történik. Ez biztosítja, hogy megbízóink a koncepció kialakításától kezdve a kiviteli tervek csomóponti részletmegoldásáig – akár térbeli látványtervek segítségével – követhessék a terv alakulását, fejlődését. Igény esetén vállaljuk BIM modell építését is.
Irodánk eddigi munkái között lakó-, iroda-, kereskedelmi-, ipari-, kulturális és szórakoztató-, kutató, valamint egészségügyi létesítmények tervezése is található. Az egyedi-egyszeri kisebb volumenű megbízásokon túl egy – az évek során kialakult, visszatérő megbízói kör beruházásainak tervezése ad folyamatos bizonyítási lehetőséget számunkra. Emellett szívesen veszünk részt tervpályázatokon, melyek „élő” feladatot céloznak meg. Sikeres pályázaton nyertük el többek között az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet 32.000 m2-es új kórházának, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rekonstrukciójának, a Vajdahunyad utcai szociális társasháznak, a Szegedi Tudományi Egyetem 265 ágyas klinikájának tervezési megbízását.