Category Iroda ép.
Portfolio's Title: ELI Lézerkutató Központ Client's Name: ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Kh. Kft. Lead Designer: Szőkedencsi Géza, Orbán Csaba Team: Besnyői Rita, Menyhárt Gergő, Szlovicsák István, Debreczeni András, Hoffman Tamás, Kövér Zoltán, Kutasi Dániel, Molnár S. Gergely, Bárdos Gabriella, Belsőépítészet: Töős György, Somogyi Tamás, Somogyi Veronika, Pintér Tamás Parameters: 15.347 m² beépített terület, 30.697 m² bruttó szintterület, 23.538 m² nettó alapterület Portfolio's Year: 2013

Fotók: Szentiváni János

Irodák az ELI-ben:

Az irodaszárny nyugodt térszervezése, funkcionális homlokzata az igényeket maximálisan kielégíti, a déli oldalon forgatható fém lamellákkal árnyékolt ott, ahol üvegfelületek vannak. Minden irodában kialakulnak tömör és áttört falszakaszok, a válaszfalak később is magas szabadsági fokkal áthelyezhetők az álmennyezet és padlócsatornák kialakításának köszönhetően.
A tervek az itt dolgozó tudósokra is fókuszálnak, ugyanis a világ több pontján is a fontos dolgok közé sorolta a tudós közösség, a tulajdonképpeni jövőbeni használók, hogy el tudjanak vonulni, hogy legyenek gondolkodást serkentő elemek.

További képek és részletek a Kutatás szűrőben.