Category Belsőépítészet
Portfolio's Title: SAB-Miller iroda alakítás Client's Name: SAB-Miller Lead Designer: Töős György Team: Csanády Miklós, Lenzsér-Mezei Kata Portfolio's Year: 2007

A SAB-MILLER cég a Váci út 24. sz. irodaház V. emeletének udvari szárnyát bérli. Eredetileg 2005-ben átalakított irodát 2007-ben a megváltozott igényeknek megfelelően tovább alakítottuk.
A folyosóra belépve a recepció fogad. A recepció egy falfülke, melynek oldalfalai cseresznye színfurnéros fapanelekkel borítottak. A pult egy új mobília. Cseresznye színfurnéros mdf lapokból, koracél élkiképzéssel, edzett üveg homloklappal, rajta a céges logoval, hátulról megvilágítva.
A recepcióval szemben van a bár. A bár sárgára festett végfalát marketing és információs célú médiafallá alakítottuk. Elé gipszkarton előtétfal épül, melyben falfülkék vannak a monitornak, hangfalaknak és vitrinek a különböző védjegyű üveges sörök bemutatására.
A bejárattól balra reprezentatív tárgyalók, tanácsterem és kiszolgáló helyiségek vannak.
A folyosó végén pedig nagyterű iroda, közepén cellás helyiségekkel.
Az igazgatói titkárság is a nagyterű irodába került, az igazgatóval szemben, az üvegfalán át való vizuális kommunikációs lehetőséggel.